Torni Spa 

KAUNEUDEN KEIDAS KESKELLÄ HELSINKIÄ

Torni Spa on legendaarisen Solo Sokos Hotelli Tornin yhteydessä toimiva monipuolinen kauneushoitola. Torni Spa tarjoaa hyvää oloa ja arjen luksusta helsinkiläisille, rentoutumista matkailijoille ja hemmotteluhetkiä viikonlopun viettoon. Hotellin perusteellisen uudistamisen myötä on myös Torni Spa saanut uuden ilmeen ja kauniin sisustuksen. Vuonna 2023 täysin uudistetussa hoitolassa on kahdessa kerroksessa hoitohuoneet kosmetologisiin hoitohin ja hierontaan. Alakerrasta löytyvät pukuhuoneet ja höyrysauna.

Torni Spa & Helsinki Day Spa

Torni Spa toimii yhdessä tunnetusti upean ja huippusuositun Helsinki Day Span kanssa, johon on matkaa alle 500 m. Ihastuttava Helsinki Day Span Lounge on jo itsessään näkemisen ja kokemisen arvoinen. Hoitovalikoimasta löytyy uniikkia arjen luksusta ja hemmotteluhetkiä helsinkiläisille ja rentoutumista matkailijoille. Torni Spa -lahjakortilla voit käyttää myös Helsinki Day Span palveluita. Kauneushoitoloilla on yhteinen ajanvaraus, joten toivomaanne hoitoaikaa kannattaa katsoa myös toisesta liikkeestä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan elämän tärkeistä hetkistä Helsinkiin!

Torni Spa & Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni on unohtumaton hotellielämys Helsingin keskustassa, täynnä taidetta ja historiallisia hetkiä.
Hotellin vieraat tuhansine tarinoineen ja talon hieno arkkitehtuuri ovat luoneet vuosikymmenten aikana Torniin sen uniikin hengen. Vuonna 1931 avattu hotelli Torni on uudistettu täydellisesti. Kesällä Torni Span eteen tunnelmaiselle korttelipihalle avautuu ihastuttava Tornin Piha. Tornin palvelut ovat erinomaisesti yhdistettävissä hemmotteluun Torni Spassa. Torni Spa voidaan varata kokonaan alkuillan yksityistilaisuuksiin, jossa spa-hoitojen ja saunan jälkeen ilta voi jatkua hotelli Tornin huippuravintoloissa. Tervetuloa kokemusten huipulle!

Spa-Etiketti

SAAPUMINEN

Torni Spa sijaitsee Sokos Hotel Tornin sisäpihalla osoitteessa Yrjönkatu 28. Kulku sisäpihalle tapahtuu ulkoportin kautta. Paina soittokelloa ja portti aukeaa muutaman sekunnin viiveellä. Solo Sokos Hotel Tornin asiakkaat pääsevät Spahan sekä ensimmäisen kerroksen kulkureittiä pitkin että sisäpihan läpi.

VAATTEET

Hotelliasiakkaat voivat tulla hoitoihin hotellin kylpytakeissa. Kaupungista saapuvat jättävät ulkovaatteet ja kengät vastaanotossa oleviin lukollisiin kaappeihin. Jokaisessa hoitohuoneessa on asiakkaalle vaatekaappi. Pukuhuoneesta höyrysaunaan mennään ainoastaan uima-asussa. Tarvittaessa uima-asu ostetaan vastaanotosta.

SAUNA

Torni Span höyrysauna on lisämaksusta käytettävissä sekä hoitoon tuleville että hotellin vieraille. Sauna on yhteiskäytössä, naisille ja miehille on erilliset pukuhuoneet. Saunoessa käytetään omaa uima-asua. Vierailun hintaan kuuluu yksi alkoholiton virvoitusjuoma. Torni Spa on alkoholivapaa alue.

KUNTOSALI

Hotelliavaimella ei ole pääsyä kuntosalista saunatiloihin. Hotellin asiakkaille sauna on käytettävissä erillisestä maksusta. Kulkuavain saunatiloihin haetaan Span vastaanotosta. Sieltä annetaan myös hintaan kuuluva virvoitusjuoma ja voidaan tarvittaessa ostaa uima-asu. Kylpytakki otetaan mukaan omasta hotellihuoneesta. Kuntosalin ja laitteiden käyttö on omalla vastuulla.

LAHJAKORTIT

Hoidot voidaan maksaa sekä Torni Span että Helsinki Day Span lahjakortilla. Mikäli maksat hoitosi lahjakortilla, muistathan ottaa sen mukaan. Kadonneita lahjakortteja emme hyvitä, mutta kortin saa käytettyä myös lahjakortissa olevalla uniikilla koodilla. Muistathan varata ajan hyvissä ajoin ennen lahjakortin umpeutumista. Lahjakortin voimassaoloaika on yksi vuosi. Lahjakortteja voit ostaa myös verkkokaupastamme, digitaaliset lahjakortit Timman kautta ja postitettavat verkkokaupastamme . Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin.

PERUUTUKSET

Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi (24 h) ennen hoitoasi. Veloitamme käyttämättä jääneestä ajasta 50% hoidon hinnasta.

PALAUTE

Lähetä meille ystävällisesti palautetta email info@tornispa.fi. Näin voimme kehittää ja parantaa palveluitamme tarpeidesi mukaisesti.

SOLO SOKOS TORNI HOTELLI

Legendaarinen Solo Sokos Hotel Torni on unohtumaton hotellielämys Helsingin keskustassa, täynnä taidetta ja historiallisia hetkiä. Vuonna 1931 avattu hotelli Torni on uudistettu täydellisesti ja tarjoaa viihtyisän taidetta ja hemmottelua huokuvan hotellikokemuksen.

KATSO LISÄÄ

HELSINKI DAY SPA

 Helsinki Day Spassa voit kokea ainutlaatuisia hemmotteluhetkiä arjen yläpuolella upeassa Spa Loungessa. Torni Spa- lahjakortilla voit käyttää myös Helsinki Day Span palveluita. Helsinki Day Spa palvelee 20 vuoden kokemuksella osoitteessa Erottajankatu 4.

KATSO LISÄÄ